SanctionsKill Изявление на български

САЩ и техните младши партньори налагат санкции на страни, които се съпротивляват против тяхната политика. Санкциите са оръжие за икономическа война и имат като резултат създаването в тези страни на хроничен недостиг на стоки от първа необходимост, икономически хаос, хиперинфлация, изкуствено създаден глад, болести и мизерия. Във всяка от засегнатите страни санкциите имат най-тежко отражение върху най-бедните и най-слабите – бебетата, децата, хронично болните и старите хора.

Наложените от САЩ санкции нарушават международното право и са инструмент за смяна на режими, които не са по вкуса на Вашингтон. Те засягат една трета от човечеството от 39 страни. Санкциите са престъпление срещу човечеството. Подобно на военните интервенции те се използват за свалянето на популярни леви правителства и движения като осигуряват икономическа и военна подкрепа за местните проамерикански десни сили.

От позициите на американското икономическо господство и опирайки се на съществуващите над 800 военни бази по света, САЩ изискват от всички държави да участват в икономическото задушаване на страните, подложени на жестоки санкции. Тези държави биват задължени да прекратят нормалните търговски отношения със страните, обект на санкциите, в противен случай рискуват да станат обект на унищожителните действия на „Уолстрийт“. Банките и финансовите институции, които са отговорни за съсипването на цели общности в самите САЩ, са движеща сила за ограбването на други страни.

САНКЦИИТЕ УБИВАТ!     САНКЦИИТЕ СА ВОЙНА!     ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА САНКЦИИТЕ СЕГА!

Подкрепете кампанията и помогнете за разпространението на призива.

email: Info@SanctionsKill.org