СанцтионсКилл изјава на српскохрватском

Санкције намећу САД и њихови партнери, против оних који се опиру њиховом диктату. Оне су оружје Економског Рата, проузрокујући несташицу хране, најпотребнијих артикала, економски хаос, хиперинфлацију, глад, болест и сиромаштво. У свакој земљи, најсиромашнији и најслабији бебе, деца, болесни и стари страдају највише од санкција.  

Санкције које САД намећу другима крше међународно право. Оне служе као инструмент за промену власти. Санкције моментално утичу на једну трећину човечанства у 39 земаља. Оне представљају злочин против човечанства, као и војне интервенције, да би се срушили популарни покрети и њихове власти. Оне помажу десничарским, проАмеричким снагама.

САД, уз помоћ своје економске доминације и више од 800 војних база по целом свету, захтева од свих земаља да учествују у санкцијама. Те земље морају да прекину сваку нормалну размену, ако не желе да се Вол Стрит окрене против њих.  Банке и друге финансијске институције, које су одговорне за сиромаштво у самој САД, воде пљачкашке ратове по целом свету.

Многе организације се боре против санкција и економског рата већ дуже време. Сада је шанса да се обједине напори и подигне свест о овом важном проблему.

Ова широка кампања укључиће протесте и демонстрације, петиције, и разне едукативне програме.

Санкције убијају!    Санкције су рат!    Зауставите санкције!

 Додајте Вашу подршку и разгласите вест о овој акцији.

email: info@sanctionskill.org